Logo no.boatexistence.com

Dør norman i det lovede aldri-land?

Innholdsfortegnelse:

Dør norman i det lovede aldri-land?
Dør norman i det lovede aldri-land?

Video: Dør norman i det lovede aldri-land?

Video: Dør norman i det lovede aldri-land?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Norman dør ikke. Det avsløres i mangaen at Norman er i live og spiller en stor rolle i den menneskelige motstanden mot demoner. Han ble overlevert til en vitenskapsmann ved navn Peter av Mama Isabella for å hjelpe ham i hans forskning.

Hva skjedde med Norman, det lovede Neverland?

Når han oppdager sannheten om barnehjemmet med Emma, slår han seg sammen med henne og Ray for å lage en plan for å rømme. Norman blir imidlertid tvunget til å bli sendt før sin 12-årsdag, og han ofrer seg selv og aksepterer sin skjebne med uunngåelig død for å la familien rømme.

Does Ray Die lovet Neverland?

Når Emma finner ut Ray er i live, omfavner Emma ham gråtende. Helt siden de rømte fra Grace Field House har Ray og Emma jobbet sammen og hjulpet hverandre i alt, og Ray har vært en hjelp i planene hennes.

Hvilken episode dør Norman?

Spoilervarsel: Ikke les før du har sett sesong 4, episode 10 av «Bates Motel,» med tittelen «Norman». Og nå vet vi: Norma er død.

Elsker Norman Emma?

Norman har utt alt at han elsker og beundrer Emma og vil gjøre alt for å beskytte henne. Han planla opprinnelig å tilstå for Emma personlig og skrev til og med ned følelsene sine i brevet før han til slutt skrotet ideen. I stedet sverget han å fortelle Emma sine sanne følelser når de ble gjenforent som voksne.

Anbefalt: