Logo no.boatexistence.com

Er komondorer gode familiehunder?

Innholdsfortegnelse:

Er komondorer gode familiehunder?
Er komondorer gode familiehunder?

Video: Er komondorer gode familiehunder?

Video: Er komondorer gode familiehunder?
Video: Imagine Dragons - Believer (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Komondoren er oppdrettet som en sjefsbeskytter for flokker, og er på vakt mot fremmede og sterkt beskyttende. … Komondor er vanligvis god med barna i familien og kan tilpasses andre kjæledyr.

Er Komondors aggressive?

De fleste komondorer vil behandle kjæledyrene i sin egen familie som medlemmer av flokken deres. Men de har sterke instinkter for å drive vekk dyr som ikke tilhører familien deres. Mange komondorer er dominerende eller aggressive mot hunder de ikke kjenner … Denne kraftige rasen er i stand til å alvorlig skade eller drepe andre dyr.

Er Komondor-hunder enkle å trene?

Komondorens temperament og tendenser

De er intelligente og følsomme hunder som er i stand til å ta avgjørelser på egenhånd. De har en tendens til å kjede seg lett, og du kan oppleve at de er vanskelige å trene, men intuitivt intelligent likevel Komondorer trenger en rekke mental og fysisk stimulering.

Er Komondor-hunder vennlige?

Kjærlig med familiene sine, disse hundene er intelligente og ivrige etter å glede. Fordi de er så beskyttende, kan de lage anstendige vaktbikkjer og bjeffer hvis noe er g alt.

Hva er 1 familiehund?

1. Labrador Retriever . Labrador Retriever er den mest populære hunden i USA av en grunn. Rasen er vennlig, tålmodig og trenbar.

Anbefalt: