Logo no.boatexistence.com

Hvilket tre er trygt for chinchillaer?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket tre er trygt for chinchillaer?
Hvilket tre er trygt for chinchillaer?

Video: Hvilket tre er trygt for chinchillaer?

Video: Hvilket tre er trygt for chinchillaer?
Video: КАЙЛА ПОЛУЧАЕТ БОЛЬШОЙ СЮРПРИЗ! | Мы Дэвис 2024, Kan
Anonim

Du må finne eller kjøpe riktig tre for chinchillaen din. Du vil ikke gi kjæledyret ditt ved fra giftige trær. Det er trygt å mate chinchillaer med bark fra trær som eple, osp, furu, alm og hasselnøtt De kan også gnage på Manzanita, pære, pecan, bjørk, ask og selje.

Hvilket tre er greit for chinchillaer?

Tre er tøffere enn høystilker og kan gi et lite løft til tannslitasje for chinchillaer. Men du kan ikke bare gi hvilken som helst pinne på bakken til chinchillaene dine. Du må hente fra giftfrie trær uten forurensninger og plantevernmidler. Sølv og vanlig bjørk er flotte tretygger for chinchillaer!

Hvilket tre er trygt for chinchillahyller?

Den lettest tilgjengelige tresorten du kan bruke, er ovntørket furu Du kan kjøpe denne typen tre fra de fleste trelastverksteder eller oppussingsbutikker. Det finnes bedre tresorter for chinchillaer, som eple og andre fruktskoger, men du vil sannsynligvis ikke finne disse i din lokale oppussingsbutikk.

Er eplevedpinner trygge for chinchillaer?

Eplepinner er flotte som en berikende chinchilla-godbit og for å holde trimme tenner. De er en sunn del av en daglig chinchilla diett. … Tretygger hjelper til med å forhindre at gnagers tenner blir overgrodde, og dermed er de en flott chinchilla-tanngodbit.

Hva er giftig for chinchillaer?

Det finnes en rekke matvarer som er giftig for chinchillaer, så dobbeltsjekk alltid før du mater dem. IKKE MAT chinchillaen din med følgende: asparges, avokado, erter, kål, mais, salat, brokkoli, spinat, rabarbra og rabarbrablader. Andre farlige matvarer er banan, solsikkefrø og peanøtter

Anbefalt: