Logo no.boatexistence.com

Hva skjer på ripley castle?

Innholdsfortegnelse:

Hva skjer på ripley castle?
Hva skjer på ripley castle?

Video: Hva skjer på ripley castle?

Video: Hva skjer på ripley castle?
Video: ШРЕК - ГОВНО на PlayStation! 2024, Kan
Anonim

Ripley Castle er et verneverdig landsted fra 1300-tallet i Ripley, North Yorkshire, England, 5 mil nord for Harrogate. Huset er oppført i rutete firkantede grusstein og kver med grå skifer og steinskifertak. En sentral 2-etasjes blokk er flankert av et tårn i den ene enden og en 3-etasjes fløy i den andre.

Er Ripley Castle åpent for besøkende?

Ripley Castle and Gardens, som ligger 5 miles fra Harrogate i North Yorkshire i utkanten av Yorkshire Dales National Park, en historisk attraksjon vi er åpne for publikum hele året og et besøk på eiendommen gir en fascinerende og underholdende dag ute på en vakker beliggenhet.

Må du bestille for å besøke Ripley Castle?

Ingen forhåndsbestilling er nødvendig

Kan du gå rundt Ripley Castle?

Hollybank Lane i Ripley tilbyr en naturskjønn spasertur som tar deg rundt på utsiden av Ripley Castle Walls. Ripley Castle selv kan dessverre ikke tillate hunder inne på eiendommen på grunn av flokken med hjort som bor der, men turen langs Hollybank lane er et fantastisk alternativ.

Hva er Ripley Castle kjent for?

Et slott fra 1400-tallet, Ripley Castle, har vært hjemmet til Ingilby-familien i 700 år Den nåværende eieren er Sir Thomas Ingilby, 6. Baronet (se Ingilby) Baronets), 28. generasjon. Slottet, som har et prestehull, er åpent for offentlige omvisninger.

Anbefalt: