Logo no.boatexistence.com

Hvor er materialiserte visninger lagret i oracle?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er materialiserte visninger lagret i oracle?
Hvor er materialiserte visninger lagret i oracle?

Video: Hvor er materialiserte visninger lagret i oracle?

Video: Hvor er materialiserte visninger lagret i oracle?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Kan
Anonim

I motsetning til en vanlig visning, som ikke tar opp lagringsplass eller inneholder data, inneholder en materialisert visning radene som er et resultat av en spørring mot en eller flere basistabeller eller visninger. En materialisert visning kan lagres i samme database som basistabellene eller i en annen database

Viser materialiserte butikkdata?

En materialisert visning er et forhåndsberegnet datasett utledet fra en spørringsspesifikasjon (SELECT i visningsdefinisjonen) og lagret for senere bruk Fordi dataene er forhåndsberegnet, er det raskere å spørre etter en materialisert visning enn å utføre en spørring mot basistabellen til visningen.

Hvor lagres materialisert visningsloggtabell?

En materialisert visningslogg er plassert i hoveddatabasen i samme skjema som hovedtabellen. En hovedtabell kan bare ha én materialisert visningslogg definert.

Er materialisert se en tabell?

En materialisert visning er et databaseobjekt som inneholder resultatene av en spørring FROM-leddet i spørringen kan navngi tabeller, visninger og andre materialiserte visninger. Til sammen kalles disse objektene hovedtabeller (en replikeringsterm) eller detaljtabeller (en datavarehusterm).

Hva er en materialisert visning kontra en normal visning?

Visninger brukes vanligvis når data skal brukes sjelden og data i tabellen oppdateres med jevne mellomrom. På den annen side brukes materialiserte visninger når data skal åpnes ofte og data i tabellen ikke blir oppdatert på hyppig basis.

Anbefalt: