Logo no.boatexistence.com

Ikke døm eller vil du bli dømt?

Innholdsfortegnelse:

Ikke døm eller vil du bli dømt?
Ikke døm eller vil du bli dømt?

Video: Ikke døm eller vil du bli dømt?

Video: Ikke døm eller vil du bli dømt?
Video: Døm ikke - John MacArthur 2024, Kan
Anonim

Bible Gateway Matteus 7:: NIV. "Ikke døm, ellers skal du også bli dømt. For på samme måte som du dømmer andre, vil du blidømt, og med det mål du bruker, vil det bli målt for deg. "Hvorfor ser du på sagflisflekken i din brors øye og legger ikke merke til planken i ditt eget øye?

Ikke døm, ellers vil du også bli dømt KJV?

«Døm ikke, for at dere ikke skal bli dømt» kommer fra Bergprekenen i Matteus 5–7 i King James Bible. … Her er hvordan King James-versjonen av Bibelen gjengir Jesu tidløse maksime: «Døm ikke, for at dere ikke skal bli dømt. For med den dom dere dømmer, skal dere dømmes.»

Hva betyr ikke dømme?

Dommerhandlinger, ikke mennesker

“Det er en hel del av Kirken som sier 'ikke dømme', som betyr du kan ikke ha noen som helst dom over mine handlinger,» sa Thelen. «Det er ukristent. Vi har ansvaret for å bedømme handlinger som riktige og gale.

Hva sier Bibelen om å dømme rettferdig?

Johannes 7:24 KJVS [24] Døm ikke etter utseendet, men døm rettferdig dom. Bibelen sier når vi dømmer oss selv og våre naboer, må vår dom være i rettferdighet Ikke det jeg har hørt fra noen andre om den personen eller hva jeg tenker, men snarere moralsk sannhet.

Hva sier Bibelen om Ikke dømme andre KJV?

Matteus 7:1-2 KJV. Døm ikke, for at dere ikke skal bli dømt. For med den dom dere dømmer, skal dere dømmes, og med det mål dere måler, skal det måles for dere igjen.

Anbefalt: