Logo no.boatexistence.com

Bør regjeringen investere i fornybar energi?

Innholdsfortegnelse:

Bør regjeringen investere i fornybar energi?
Bør regjeringen investere i fornybar energi?

Video: Bør regjeringen investere i fornybar energi?

Video: Bør regjeringen investere i fornybar energi?
Video: Episode 3 | Hvorfor drives ikke verden allerede av fornybar energi? 2024, Kan
Anonim

Fornybar energi er den billigste kilden til ny kraftproduksjon for mer enn to tredjedeler av verden og har ingen drivstoffkostnader. Det kan redusere den økonomiske byrden av energiregninger ved å eliminere drivstoffkostnader - spesielt når det kombineres med energieffektivitetsoppgraderinger i hjemmene og bedriftene våre.

Er det en god idé å investere i fornybar energi?

Investeringer i aksjer i fornybar energi tilbyr avgjørende porteføljediversifisering På kort sikt er dette fordelaktig fordi oljepriser og aksjer har en tendens til å være volatile. Hvis oljeaksjer faller i unåde, som skjedde det siste året, kan aksjer for fornybar energi gi en viss beskyttelse for porteføljen din.

Hvorfor bør USA investere i fornybar energi?

Så de betydelige fordelene med fornybar energi inkluderer lavpris, energieffektivitet, lave utslipp og gjenbrukbarhet. En studie utført av Bloomberg New Energy Finance (BNEF) sa at innen 2050 vil 77 % av investeringene i ny kraftproduksjon være i fornybar energi.

Hvorfor myndigheter bør bruke fornybar energi?

Endring fra forurensende energikilder til ren, lokalprodusert fornybar energi beskytter helsen til det amerikanske folket, holder luften og vannet renere, forbedrer vår nasjonale sikkerhet og øker økonomien vår ved å skape gode arbeidsplasser og nye karrierer for amerikanske arbeidere.

Er fornybar energi fremtiden?

Fornybar energi i fremtiden er spådd at innen 2024 vil solenergikapasiteten i verden vokse med 600 gigawatt (GW), nesten det dobbelte av den installerte totale elektrisitetskapasiteten til Japan. Tot alt sett er fornybar elektrisitet spådd å vokse med 1 200 GW innen 2024, tilsvarende den totale elektrisitetskapasiteten i USA.

Anbefalt: