Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er gojibær bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er gojibær bra for deg?
Hvorfor er gojibær bra for deg?

Video: Hvorfor er gojibær bra for deg?

Video: Hvorfor er gojibær bra for deg?
Video: Пропорции кормления пшеничных заквасок: на что влияют, как рассчитать {КАК УПРАВЛЯТЬ ЗАКВАСКАМИ?} 2024, Kan
Anonim

Gojibær inneholder sunne antioksidanter Antioksidanter er kjent for sine immunforsterkende egenskaper og deres evne til å bekjempe skadelige frie radikaler og betennelser. Gojibær inneholder store mengder vitamin A og C, på samme måte som andre bær, inkludert blåbær og bringebær.

Hvorfor er gojibær dårlige for deg?

Gojibærrisiko og bivirkninger

Goji bær kan interagere med noen medisiner Hvis du tar warfarin (et blodfortynnende middel), kan det være lurt å unngå dem. Gojibær kan også samhandle med diabetesmedisiner og blodtrykksmedisiner, så snakk med legen din først. Ellers er det nok trygt å spise gojibær med måte.

Hvor mange gojibær bør du spise om dagen?

Selvfølgelig er de også tilgjengelige i juiceform, som ekstrakt og til og med pulverisert for tilsetning til smoothies og proteinshakes. Så hvor mange gojibær bør du spise om dagen? Den anbef alte mengden er ca. 30 gram (1 oz.).

Hva gjør Goji for kroppen din?

Gojibær er spekket med mange vitaminer, mineraler og antioksidanter. De er forbundet med mange helsemessige fordeler, inkludert forbedring av blodsukkerkontroll, hjelper med vekttap, bekjemper aldring og beskytter mot kreft.

Når bør jeg spise gojibær?

Det betyr at du legger dem i bakevarer som kjeks, på toppen av morgenhavregrøten eller grøten, i stiblanding eller en håndfull som snacks. Du kan også bløtlegge tørkede gojibær i varmt vann i noen minutter til de er myke.

Anbefalt: