Logo no.boatexistence.com

Forlot rose leslie den gode kampen?

Innholdsfortegnelse:

Forlot rose leslie den gode kampen?
Forlot rose leslie den gode kampen?

Video: Forlot rose leslie den gode kampen?

Video: Forlot rose leslie den gode kampen?
Video: Attila, the Huns and the Battle for Europe 2024, Kan
Anonim

Den har endelig skilt seg helt fra Maia Rindell (Rose Leslie), en karakter som aldri fungerte slik serien ønsket henne, ble gjenopprettet til relevans flere ganger, og er nå gledelig avskrevet showet.

Hvorfor forlater Luca den gode kampen?

Cush Jumbo: Jeg hadde noen store endringer i mitt eget liv når det gjaldt å flytte tilbake til Storbritannia for å ønske å være nærmere familien min, og det var veldig interessant fordi jeg bodde i USA og hadde et forhold til folks idé. av meg gjennom The Good Wife og The Good Fight, merkelig nok begynte jeg på nytt, men jeg hadde hatt dette …

Hvilke rollebesetningsmedlemmer forlater den gode kampen?

Snakker til Newsweek sa Good Fight-skaperne Robert og Michelle King: "Det var Christine Baranski som spøkte med at vi i denne sesongen mister tre hovedkarakterer: Boseman, og Lucca, og Trump. "

Hva jobber Rose Leslie med nå?

Game of Thrones-alumen Rose Leslie (Ygritte) vender tilbake til HBO, men denne gangen hopper hun inn i hovedrollen i Stephen Moffats adaptasjon av The Time Traveller's Wife Per Digital Spy, prosjektet har vært i arbeid siden 2018, og går fremover nå som hovedrollene i serien er castet.

Brukte Rose Leslie en body double?

Tro det eller ei, hun brukte ikke en kroppsdobbel for den scenen i sesong seks da hun brente Dothraki-fangerne sine! Hun sa til Entertainment Weekly: "Dette er meg, stolt, sterk. Jeg er bare oppriktig glad da jeg sa 'Ja. "Det er ingen kroppsdobbel!" Vi ser frem til flere av Danys kraftfulle scener…

Anbefalt: