Logo no.boatexistence.com

Hvilken bysantinsk by var et rikt handelssentrum?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken bysantinsk by var et rikt handelssentrum?
Hvilken bysantinsk by var et rikt handelssentrum?

Video: Hvilken bysantinsk by var et rikt handelssentrum?

Video: Hvilken bysantinsk by var et rikt handelssentrum?
Video: Вся правда о Куликовской Битве 2024, Kan
Anonim

Den bysantinske økonomien var blant de mest robuste økonomiene i Middelhavet i mange århundrer. Konstantinopel var et førsteklasses knutepunkt i et handelsnettverk som til forskjellige tider strakk seg over nesten hele Eurasia og Nord-Afrika.

Hvilken bysantinsk by var et velstående handelssentrum som opprettholdt?

Kjøpmennene i Konstantinopel opprettholdt kommersielle forbindelser med produsenter og kjøpmenn i Sentral-Asia, Russland, Skandinavia, Nord-Europa og landene i Svartehavet og Middelhavsbassenget.

Hvilken bysantinsk by var et velstående handelssentrum som opprettholder kommersielle forbindelser mellom Europa og Asia?

Beskriv handel i den bysantinske økonomien. Konstantinopel var maine clearing house for handel i den vestlige delen av Eurasia. kjøpmenn i konstantinopel opprettholdt direkte kommersielle forbindelser med produsenter og kjøpmenn i Sentral-Asia, Russland, Skandinavia, Nord-Europa og landene i Svartehavet og mediebassenget.

Hvilke land handlet det bysantinske riket med?

Konstantinopel kan derfor skilte med det mest levende markedet i Europa med kjøpmenn fra Syria, Russland, Arabia og mange andre steder som danner en semi-permanent kosmopolitisk residens. Kvarter vokste opp i byen hvor jøder bygde synagoger, arabere bygde moskeer og kristne kirker.

Hvordan ble Konstantinopel en rik by?

Konstantinopel ble en rik og mektig by fordi den lå strategisk ved Bosporusstredet, som deler byen i to, og gir enkel tilgang til…

Anbefalt: