Logo no.boatexistence.com

Er akkreditering en form for pensumevaluering?

Innholdsfortegnelse:

Er akkreditering en form for pensumevaluering?
Er akkreditering en form for pensumevaluering?

Video: Er akkreditering en form for pensumevaluering?

Video: Er akkreditering en form for pensumevaluering?
Video: Hva er MS? 2024, Kan
Anonim

Akkreditering er en frivillig evalueringsprosess som institusjoner for høyere utdanning gjennomgår for å opprettholde standarder for utdanningskvalitet som er avt alt av medlemmer av et akkrediteringsorgan.

Er akkreditering en pensumevaluering?

Akkreditering er et konsept for selvregulering som fokuserer på selvstudium og evaluering og på kontinuerlig forbedring av pedagogisk kvalitet. Det er både en prosess og et resultat.

Hva er pensumakkreditering?

 Et konsept for selvregulering som fokuserer på selvstudier og evaluering og på kontinuerlig forbedring av utdanningskvalitet. … Som et resultat er det en form for sertifisering gitt av et anerkjent og autorisert akkrediteringsbyrå til et utdanningsprogram eller til en utdanningsinstitusjon.

Hva er formålet med akkreditering?

Akkreditering har to grunnleggende formål: å sikre kvaliteten på institusjonen eller programmet og hjelpe til med å forbedre institusjonen eller programmet…

Hvilken type evaluering er akkreditering?

Akkreditering innebærer intern gjennomgang og vurdering av egne programmer fortløpende for å identifisere områder som krever revisjon og delta i en ekstern gjennomgang, inkludert et nettstedsbesøk, for å bekrefte at standardene er møtt.

Anbefalt: