Logo no.boatexistence.com

Finnes det vannmokkasiner i indiana?

Innholdsfortegnelse:

Finnes det vannmokkasiner i indiana?
Finnes det vannmokkasiner i indiana?

Video: Finnes det vannmokkasiner i indiana?

Video: Finnes det vannmokkasiner i indiana?
Video: Cottonmouth aka Water Moccasin | Indiana DNR 2024, Kan
Anonim

Denne arten kalles ofte "vannmokkasin" i Indiana, noe som muligens bidrar til forvekslingen med cottonmouth, som også kalles vannmoccasin. Disse slangene blir mørkere med alderen, og eldre individer ser noen ganger helt svarte eller brune ut, noe som gjør at de kan forveksles med bomullsmunnen.

Hvor bor Cottonmouths i Indiana?

Cottonmouths er kjent fra bare en enkelt befolkning i langt sørvest i Indiana (Dubois County) og har ikke blitt sett i staten på over ti år.

Finnes det noen giftige vannslanger i Indiana?

Cottonmouths er den ENESTE giftige vannslangen i Indiana. I Indiana kan du bare finne Northern Cottonmouths i et ekstremt lite område i den sørlige delen av delstat.

Hvilken type vannslanger finnes i Indiana?

Den vanligste vannslangen i Indiana er den båndede vannslangen. Det er to underarter av den forbudte innfødte i vår stat. De er de nordlige bandet og de midtre bandet. Dette er de to folk flest kommer i kontakt med når de er ute på eller i nærheten av vann.

Hvor finner du vannmokkasiner?

Cottonmouths er hjemmehørende i USA og spenner fra sørøstlige Virginia til Florida, vest til sentrale Texas og nord til sørlige Illinois og Indiana, ifølge IUCN. De lever først og fremst i akvatiske og våtmarkshabitater, inkludert sumper, myrer, dreneringsgrøfter, dammer, innsjøer og bekker.

Anbefalt: