Når er den siste dagen for å redde nanako?

Innholdsfortegnelse:

Når er den siste dagen for å redde nanako?
Når er den siste dagen for å redde nanako?

Video: Når er den siste dagen for å redde nanako?

Video: Når er den siste dagen for å redde nanako?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Oktober
Anonim

20. november (20/11) I dag er den siste dagen for å redde Nanako fra himmelen. Gjør det før kvelden, ellers slutter spillet.

Døde Nanako virkelig?

I november blir Nanako bortført av Namatame og kastet inn på TV-en, hvor hun deretter skaper himmelen. … 3. desember dør Nanako på Inaba kommunale sykehus, men senere den 4. desember kommer Nanako på mystisk vis tilbake til livet til stor lettelse for alle der.

Hva er siste dag for å redde Marie?

13. februar er dagen du kan gå og redde Marie fra Hollow Forest fangehullet, og det er den eneste dagen du kan gjøre dette. Dette er nok et tilfelle av flere sjefskamper på rad på slutten, som alle er på nivå 77. Å fullføre dette er teknisk sett ikke nødvendig for den originale True Ending.

Hvordan får du den sanne avslutningen i Persona 4?

Unlocking Persona 4's Golden True Ending

For å få den sanne slutten, trenger spilleren for å nå poenget i historien hvis de vil kaste Namatame inn i TV-verdenenSpilleren må være imot ideen og følge veldig spesifikke dialogvalg. - Vi mangler noe. "Namatames sanne følelse. "

Bør jeg besøke Nanako på sykehuset?

Fra og med 22. november kan du besøke Nanako på sykehuset. For å besøke, må du snakke med en annen person hver gang. For å få trofeet må du besøke henne tre (3) ganger mens hun er der. Snakk med Yosuke i 2-2 Classroom den 22.11.

Anbefalt: