Hva kan du kjøpe med simoleoner?

Innholdsfortegnelse:

Hva kan du kjøpe med simoleoner?
Hva kan du kjøpe med simoleoner?

Video: Hva kan du kjøpe med simoleoner?

Video: Hva kan du kjøpe med simoleoner?
Video: I tried to earn $1,000,000 Simoleons with no expansions 2024, Oktober
Anonim

Man kan bruke dem til å kjøpe møbler, hus, biler og butikker De kan også kjøpe Simoleon-pakker fra nettbutikken. Simoleons er den offisielle valutaen til SimNation som brukes i alle spill i The Sims Series. Det maksimale antallet simoleoner man kan ha er §100, 000, 000.

Hva er Simoleons verdt?

Gjeldende pris for en unse gull i USA er omtrent $1770,05. Dette betyr at en 6,5 lb gullbarre vil selge for $167 600. Gitt at den samme baren vil selge for 6000 Simoleoner i The Sims 4, er det mulig å anslå at en Simoleon er verdt ca. $28.00, i hvert fall i The Sims 4.

Hva kan du gjøre med simoleoner i Sims 4?

For å sette en nøyaktig mengde Simoleoner i en husholdnings midler må du aktivere juksekonsollen., skriv inn " testingcheats true", skriv inn "Money X" med "x" som beløpet du vil ha på kontoen. For eksempel: hvis du skriver inn «Money 145897», blir husholdningsmidlene nøyaktig 145 897.

Hva skal jeg bruke simmene mine penger på?

Det første, og mest åpenbare, svaret angående hvordan du blir kvitt pengene dine i Sims 4 er å bruke dem på ting eller aktiviteter som er dyre. Lei massasjeterapeuter, kjøp dyrt kjøkkenutstyr, og kjøp til og med nye hus, og regningen vil begynne å hope seg opp.

Hvor mange simoleoner er det i en dollar?

Derfor er konverteringsfaktoren for sim-møbler (inkludert biler) omtrent $3USD=1 Simoleon og konverteringsfaktoren for sim-hus er omtrent $2USD=1 Simoleon.

Anbefalt: