Logo no.boatexistence.com

Er konjac-nudler forbudt i australia?

Innholdsfortegnelse:

Er konjac-nudler forbudt i australia?
Er konjac-nudler forbudt i australia?

Video: Er konjac-nudler forbudt i australia?

Video: Er konjac-nudler forbudt i australia?
Video: buy basic seasoning for japanese cooking, unboxing skincare products, Mother's Day treats 2024, Kan
Anonim

Nudlene som inneholder konjac er kjent for sine lave kalorier og evne til å undertrykke appetitten på grunn av høye nivåer av fiber. … Dens fiber glucomannan, er forbudt i Australia fordi det får magen til å hovne opp for å skape følelsen av å være mett. Men det er ikke forbudt i tablettform.

Er konjac forbudt i Australia?

Glucomannan, som er konjakrotfiber, brukes som fortykningsmiddel i visse matvarer. Selv om det er tillatt i nudler i Australia, , ble det forbudt som et supplement i 1986 på grunn av potensialet til å være en kvelningsfare og blokkere magen. Minikopp gelé som inneholder konjac er også forbudt i Australia.

Er konjac-nudler trygge?

Selv om disse nudlene er helt trygge å konsumere hvis de spises av og til (og tygges grundig), føler jeg at de bør betraktes som et fibertilskudd eller som en midlertidig diettmat3.

Når ble konjac-nudler forbudt i Australia?

Et atten måneders midlertidig forbud mot minikoppgeléer som inneholder konjac ble nylig annonsert, etter et betydelig antall dødsfall og nesten dødsfall i utlandet og i Australia. Forbudet trådte i kraft 21. august 2002.

Kan du kjøpe konjac-nudler i Australia?

Selv om det går rykter om at konjac-nudler er forbudt i Australia, ser det ut til at bare glukomannan-tabletter er forbudt på grunn av kvelningsfare. Vi fant flere australske nettsteder med denne typen konjac-nudler, noe som indikerer at de ikke er forbudt.

Anbefalt: