Logo no.boatexistence.com

Kan rsa brukes til digital signatur?

Innholdsfortegnelse:

Kan rsa brukes til digital signatur?
Kan rsa brukes til digital signatur?

Video: Kan rsa brukes til digital signatur?

Video: Kan rsa brukes til digital signatur?
Video: What are Digital Signatures? - Computerphile 2024, Kan
Anonim

RSA-ideen brukes også til signering og verifisering av en melding det kalles RSA digital signaturordning. Avsender bruker sin egen private nøkkel for å signere dokumentet, og mottakeren bruker avsenderens offentlige nøkkel for å bekrefte det.

Kan vi bruke RSA for digital signatur?

Én digital signaturordning (av mange) er basert på RSA. … Trapdoor-permutasjoner kan brukes for digitale signaturoppsett, der det kreves beregning av den motsatte retningen med den hemmelige nøkkelen for å signere, og beregning av retningen fremover brukes til å bekrefte signaturer.

Hvorfor RSA brukes i digital signatur?

RSA-algoritmen er en asymmetrisk kryptografialgoritme. Asymmetrisk betyr faktisk at den fungerer på to forskjellige nøkler, det vil si offentlig nøkkel og privat nøkkel. Som navnet beskriver at den offentlige nøkkelen er gitt til alle og den private nøkkelen holdes privat.

Hva er RSA-signatur Hvordan skiller seg fra digital signatur?

Kort sagt, en RSA-signatur er en type digital signatur som bruker den asymmetriske RSA-nøkkelalgoritmen. RSA-signaturskjema basert på asymmetrisk -nøkkelkryptografi mer om det du kan følge boken Kryptografi og nettverkssikkerhet Det er mange algoritmer for digital signatur, RSA-signatur er en av dem.

Hvordan fungerer RSA-signatur?

Signaturer opprettes ved å bruke RSA-algoritmen ved å bruke RSA-algoritmen ved å bruke den private nøkkelen og deretter distribuere resultatet som signaturen På grunn av måten RSA-algoritmen fungerer på, betyr dette signaturen kan dekrypteres ved hjelp av den offentlige nøkkelen, og gir deg prosessen du ser i figur 4-5.

Anbefalt: