Logo no.boatexistence.com

Vil vepsespray drepe smussklatter?

Innholdsfortegnelse:

Vil vepsespray drepe smussklatter?
Vil vepsespray drepe smussklatter?

Video: Vil vepsespray drepe smussklatter?

Video: Vil vepsespray drepe smussklatter?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Kan
Anonim

En effektiv måte å eliminere muddervepsene på er å fjerne reirene deres Du kan gjøre dette ved å spraye med vepsefrys eller insektmidler for å unngå å bli angrepet av gjørmeklatter i rede. Knekk reiret, skrap det av med en malingsskrape, og rengjør stedet med vann for å fjerne rester.

Hva sprayer du på smussklatter?

Behandle tre og områder som sperrer og takskjegg med en blanding av like deler eukalyptusolje, citronellaolje, teakolje, mentol og vann. Påfør blandingen sparsomt med en hagesprøyte. Spray cypermetherin på strukturer der du så gjørmeklatteraktivitet.

Hva er forskjellen mellom en veps og en gjørmeklatter?

Slik de ser ut

Mens veps har knallgule striper langs kroppen, har gjørmeklatter vanligvis bare et par gule striper, hvis noen. De er vanligvis en ensfarget svart eller brun farge, og den største forskjellen mellom de to er at mudderklatter har en ekstremt slank overkropp – omtrent like smal som en snor.

Hvordan behandler du et gjørmestikk?

Vask stikkområdet med såpe og vann for å fjerne så mye som mulig av giften. Påfør en kald pakke på sårstedet for å redusere hevelse og smerte. Hold såret rent og tørt for å forhindre infeksjon. Dekk til med en bandasje om ønskelig.

Skal jeg fjerne mud dauber reir?

Fordi gjørmeklatter er en naturlig form for skadedyrbekjempelse og ikke er truende for mennesker, anbefales det å la dem være i fred. Noen mennesker kan imidlertid synes at deres tilstedeværelse er plagsomt og vil kanskje bli kvitt dem.

Anbefalt: