Logo no.boatexistence.com

Passer søppeltømming alle vasker?

Innholdsfortegnelse:

Passer søppeltømming alle vasker?
Passer søppeltømming alle vasker?
Anonim

De to primære typene søppeltømming er batchfôr og kontinuerlig fôrdeponering. Før du handler, se under vasken for å se hvor mye plass du har til å legge til eller erstatte en avhending. Ikke alle modeller passer under alle vasker, men små avfallsplasser er tilgjengelig for små plasser.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse søppeltømming jeg skal kjøpe?

Hvis du bor i en husholdning på 3-6 personer, bør søppelkøyteren din ha en ½ til ¾ HK-motor For en husholdning på 5-8 personer, minimum HK din avfallshåndtering bør ha er ¾, men en 1 HK motor er å foretrekke. For alle husholdninger som har over 8 medlemmer, vil en modell på 1 til 2 HK være nødvendig.

Er alle vasker kompatible med søppeltømming?

Søppeltømming er universelt og kan passe til nesten alle vasker Det er imidlertid viktig å vurdere et par ting ved en avhendingsenhet, som størrelse og hestekrefter før du investerer i en. Hvis du har en veldig stor vask og du får en kompakt avfallshåndteringsenhet, er de kanskje ikke kompatible med hverandre.

Betyr det noe hvilken søppeltømming jeg får?

Søppeltømming med ½ hk eller ¾ hk bør være tilstrekkelig for det typiske hjemmet. Kokker som bruker avfallshåndteringen på daglig basis og trenger å male tøffere avfall, inkludert bein, vil kanskje velge en 1-hk modell.

Hvor mye tar Lowes for installasjon av søppel?

Lowe's – Installasjonskostnaden for søppeltømming fra Lowe's er $104, som er litt rimeligere enn den samme tjenesten fra Home Depot. Kombinert med tilleggskostnadene til selve søppeltømmingsenheten, kan huseiere forvente å betale tot alt ca $265 for deler og arbeid.

Anbefalt: