Bør jeg utvide golfstanden min?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg utvide golfstanden min?
Bør jeg utvide golfstanden min?

Video: Bør jeg utvide golfstanden min?

Video: Bør jeg utvide golfstanden min?
Video: DON'T make this MISTAKE | Golf Clubs EXPLAINED 2024, Oktober
Anonim

Fordeler med en bred golfholdning Når du har en bred base, vil underkroppen din være godt plantet ned i bakken, og du vil ha en stabil støtte for å få den hastigheten du trenger. I tillegg opplever golfspillere ofte at de kan få en kraftigere og bredere sving når de har en bredere golfstilling.

Hjelper en bredere holdning i golf?

En stilling bare bredere enn skuldrene: Gir deg en stabil plattform som du kan snu overkroppen over. Oppmuntrer hoftene til å holde seg i vater gjennom hele svingen; venstre hofte faller sannsynligvis når holdningen din er for smal, noe som forårsaker feiltreffende skudd.

Hva skjer hvis golfstanden er for bred?

Jo bredere golfstanden din er, desto større skifting, og jo mer tid tar det. Når golfstanden er for bred, vil du vanligvis skyve av høyre side, noe som vil drive hoften inn i ballen og føre til at du mister ryggradsvinkelen i nedsvinget.

Vil utvidelse av golfstand hjelpe rotasjon?

Unge golfere kan generelt komme unna med å ha en holdning som er for bred. Deres rotasjon kan være redusert, men deres fleksibilitet i hofter og ryggrad kan ofte veie opp for dette, slik at de kan rotere OK. Seniorgolfere må være mye mer i harmoni med kroppen for å få mest mulig ut av spillet.

Bør du åpne posisjonen din i golf?

Å sette med en åpen holdning gjør justering mye enklere, og det lar deg få en bedre linje til målet ditt. Noen golfere vil ikke bare sette opp med en åpen stilling, men de vil også se på hullet mens de putter.

Anbefalt: