Logo no.boatexistence.com

Kan jeg legge tøflene mine i vaskemaskinen?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg legge tøflene mine i vaskemaskinen?
Kan jeg legge tøflene mine i vaskemaskinen?

Video: Kan jeg legge tøflene mine i vaskemaskinen?

Video: Kan jeg legge tøflene mine i vaskemaskinen?
Video: BEST 25 Plantar Fasciitis HOME Treatments [Massage, Stretches, Shoes] 2024, Kan
Anonim

Ja og nei. Bomullstøfler kan vaskes på kaldt eller varmt, aldri varmt, vann (for å unngå å krympe), på en skånsom syklus (for å opprettholde formen) i en vaskepose som beskytter den mot friksjon. … For tøfler av semsket skinn og skinn, ikke kast dem i vaskemaskinen (med mindre du er overbevist om at du ikke fortjener fine ting).

Hvordan vasker du tøfler i vaskemaskinen?

Vurder å vaske dem i maskin

  1. Bruk varm (ikke varm) for å sikre at du ikke krymper tøflene. Bruk en skånsom syklus som ikke slår dem ut av form. Hvis du vil kaste dem inn med vanlig vask, bruk en vaskemaskinpose som du ville brukt til en genser.
  2. Bruk en lav varmeinnstilling for å tørke. Du kan også la dem lufttørke.

Hvordan rengjør du stinkende tøfler?

Vask stinkende tøfler i vaskemaskinen på den skånsomme syklusen, med varmt vann Legg til en hette med favorittvaskemiddelet ditt, så lenge det er fritt for blekemidler. La de nyvaskede tøflene lufttørke, eller sleng dem i tørketrommelen på lav varme. Håndvask er en annen måte å deodorisere disse tøflene på.

Kan jeg vaske og tørke tøflene mine?

Du kan vaske noen tøfler i en vaskemaskin

Å bruke en vaskepose kan også bidra til å beskytte dem under vask. Men når tøflene er ferdig vasket, ikke legg dem i tørketrommelen. I stedet la dem lufttørke foran en varmeovn eller utendørs i solen hvis været er varmt nok.

Hvordan vasker du tøfler uten å ødelegge dem?

Sjekk etiketten – hvis de tåler maskinvask, kast dem inn på lav temperatur og bruk en kort, sakte sentrifugering. Håndvask tøflene dine. Bruk varmt vann med et mildt vaskemiddel, gi dem en god gni og en kort bløtlegging. Skyll grundig før du skyver overflødig vann forsiktig ut av tøflene.

Anbefalt: