Logo no.boatexistence.com

Hvor er de grønne og gylne klokkefroskene?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er de grønne og gylne klokkefroskene?
Hvor er de grønne og gylne klokkefroskene?

Video: Hvor er de grønne og gylne klokkefroskene?

Video: Hvor er de grønne og gylne klokkefroskene?
Video: Green and golden bell frog 2024, Juli
Anonim

Den grønne og gyldne klokkefrosken (Ranoidea aurea), også k alt den grønne klokkefrosken, grønn og gyllen sumpfrosk og grønn frosk, er en jordlevende trefrosk som er hjemmehørende i øst-AustraliaTil tross for sine klassifiserings- og klatreevner, lever den ikke i trær og tilbringer nesten hele tiden sin nær bakkenivå.

Hvor bor en grønn og gylden klokkefrosk?

Grønne og gylne klokkefrosker bor i østlige og sørøstlige New South Wales. De finnes blant vegetasjon i eller ved kantene av dammer, demninger og bekker.

Hvor mange grønne og gylne klokkefrosker er det igjen?

Klokkefrosker, den knurrende gressfrosken og den grønne og gylne klokkefrosken, er anerkjent som en av nøkkelindikatorene for økologisk helse i Gippsland-sjøene. Undersøkelser i løpet av de seks årene har vist at det bare er anslagsvis 400 grønne og gylne klokkefrosker og 80 knurrende gressfrosker igjen i systemet.

Hva forårsaket den nylige utryddelsen av den grønne og gullklokkefrosken i Australia?

To store truende prosesser ( tap av habitat og predasjon av eksotisk fisk) ble i 1996 involvert i tilbakegangen til den grønne og gylne klokkefrosken, selv om andre ble anerkjent.

Dvaler grønne og gylne klokkefrosker?

Selv om frosker ikke går i dvale, ville de lete etter ly ettersom været begynte å bli kaldere, sa hun. … Froskene i Bell Block var mest sannsynlig sørlige klokkefrosker, en art klassifisert som truet og truet i enkelte deler av Australia og ofte funnet i New Zealand.

Anbefalt: