Logo no.boatexistence.com

Kan du trekke ut myristicin fra muskat?

Innholdsfortegnelse:

Kan du trekke ut myristicin fra muskat?
Kan du trekke ut myristicin fra muskat?

Video: Kan du trekke ut myristicin fra muskat?

Video: Kan du trekke ut myristicin fra muskat?
Video: Окрашивание волос Блонд Пошагово дома | Холодный Блонд самой себе | Уроки окрашивания волос 2024, Kan
Anonim

Ut av de vanlige krydderne som inneholder myristicin, har muskat den høyeste relative konsentrasjonen av forbindelsen. Derfor brukes den oftest for å isolere myristicin eller utnytte effektene.

Er myristicin en muskatnøtt?

Myristicin er en forbindelse som finnes naturlig i de essensielle oljene til visse planter, som persille, dill og muskatnøtt. Myristicin finnes også i forskjellige krydder. Den består av det meste av den kjemiske sammensetningen av muskatolje og finnes i de største mengder i dette krydderet.

Hvordan utvinner du olje fra muskatnøtt?

Det er to generelle metoder for å utvinne den faste oljen av muskatnøtt. I den ene metoden blir den m alte muskatnøtten utsatt for intenst hydraulisk trykk og varme (oppvarmede plater i nærvær av damp), mens den m alte muskatnøtten i den andre ekstraheres ved tilbakeløpskjøling med et løsemiddel som dietyleter

Hvor hallusinogent er muskatnøtt?

Nutmeg inneholder myristicin, en naturlig forbindelse som har sinnsendrende effekter ved inntak i store doser. Summingen kan vare én til to dager og kan være hallusinogene, omtrent som LSD.

Er myristicin flyktig?

Myristicin er ofte involvert som kjemikaliet som er ansvarlig for toksisitet, men dette er fortsatt hypotetisk. Den eteriske oljen inneholder 5–15 % flyktige oljer.

Anbefalt: