Logo no.boatexistence.com

Kommer jeg inn i det solfylte Cortland?

Innholdsfortegnelse:

Kommer jeg inn i det solfylte Cortland?
Kommer jeg inn i det solfylte Cortland?

Video: Kommer jeg inn i det solfylte Cortland?

Video: Kommer jeg inn i det solfylte Cortland?
Video: Nadja Mamula - Jeg Kommer Inn 2024, Juli
Anonim

SUNY Cortland-opptak er selektiv med en akseptgrad på 46 %. Studenter som kommer inn i SUNY Cortland har en gjennomsnittlig SAT-poengsum mellom 1090-1230 eller en gjennomsnittlig ACT-score på 21-26. … Interesserte studenter kan søke om tidlig handling, og SUNY Cortland tidlig handlingsfrist er 15. november.

Hvilke karakterer trenger du for å komme inn i SUNY Cortland?

Typiske karakterer på videregående skole

Søkere krever karakterer over gjennomsnittet på videregående skole for å komme inn i SUNY Cortland. Gjennomsnittlig GPA for videregående skole for den innlagte førsteårsklassen ved SUNY College i Cortland var 3,42 på 4,0-skalaen, noe som indikerer at primært B+-studenter er akseptert og til slutt deltar.

Hvilken GPA kreves for Cortland?

Med en GPA på 3.44 krever SUNY Cortland at du er rundt gjennomsnittet i videregående klasse. Du trenger en blanding av A-er og B-er, og svært få C-er. Hvis du har en lavere GPA, kan du kompensere med vanskeligere kurs som AP- eller IB-klasser.

Hvor konkurransedyktig er SUNY Cortland?

SUNY College--Cortland-opptak er selektivt med en akseptgrad på 52% Halvparten av søkerne som er tatt opp til SUNY Cortland har en SAT-score mellom 1100 og 1220 eller en ACT-score på 22 og 26. En fjerdedel av innlagte søkere oppnådde imidlertid poeng over disse områdene og en fjerdedel scoret under disse områdene.

Er SUNY Cortland-test valgfritt for 2022?

Undergraduate opptaksprosessen vil forbli test-valgfri for studenter som søker om å begynne våren 2021, høsten 2021 og våren 2022. SUNY Cortland vil vurdere effektiviteten av test-valgfritt retningslinjer for student suksess og oppbevaring for å bestemme tiltak utover studieåret 2020-21.

Anbefalt: