Hva gjør roland welker nå?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør roland welker nå?
Hva gjør roland welker nå?

Video: Hva gjør roland welker nå?

Video: Hva gjør roland welker nå?
Video: Talkin' Story with RW 2024, September
Anonim

I de siste 28 årene har han jaktet, fangst og fisket over hele det store landet. For tiden bosatt i Red Devil regnes han som den fremste jaktguiden i Alaska.

Hva gjør Roland etter alene?

Med sine 28+ års erfaring er Roland en registrert jaktguide, fangstmann, gullgraver, skinngarver, pioner og grensemann i staten. Det er absolutt ingenting og ingen som noen gang kan rive ham vekk fra det.

Hvor er Roland Welker nå?

Welker krediterer oppveksten i det landlige Pennsylvania for mange av ferdighetene som hjalp ham å vinne, men han har også tilbrakt de siste 28 årene bosatt i Red Devil, Alaska-en fjernkontroll fly-in landsby-fangst, jakt, tømmerhogst og jobbe som storviltguide.

Hvor mye gikk Roland Welker ned i vekt alene?

Å leve av landet tok mye ut av Welker, og på dag 48 så han ut som en skjør oldtimer på et hardt gårdsbruk etter å ha gått ned 44 pounds, eller 20 prosent av kroppsvekten hans.

Hvor er Roland alene fra?

Roland kommer fra en hensynsløs guttetid i hard-scrabble-fjellene i Shiloh, Pennsylvania-en høyborg for Appalachia og åskultur. Han avviste sport og alle andre former for tilbakeholdenhet på videregående skoler for å mestre alt Keystone State hadde å tilby, inkludert jakt, fiske, fangst og bushcraft.

Anbefalt: