Logo no.boatexistence.com

At er substantivfraser?

Innholdsfortegnelse:

At er substantivfraser?
At er substantivfraser?

Video: At er substantivfraser?

Video: At er substantivfraser?
Video: A Touch of Class: A Frasier Retrospective 2024, Kan
Anonim

En substantivfrase, eller nominal, er en setning som har et substantiv som hode eller utfører samme grammatiske funksjon som et substantiv. Substantivfraser er svært vanlige tverrspråklig, og de kan være den hyppigst forekommende frasetypen.

Hva er et eksempel på en substantivfrase?

Eksempler på substantivfraser

Den nye rosa sykkelen er min. I denne setningen er "den nye rosa sykkelen" substantivfrasen. 'Sykkel' er substantivet, og de andre ordene beskriver sykkelen. Bakeriet på hjørnet selger masse bakverk.

Hvordan identifiserer du en substantivfrase?

En substantivfrase er en gruppe med to eller flere ord med et substantiv som inkluderer modifikatorer (f.eks. 'den', ' 'en', ' 'av dem, ' ' med henne'). En substantivfrase spiller rollen som et substantiv. I en substantivfrase kan modifikatorene komme før eller etter substantivet. (Dette er en substantivfrase ledet av et pronomen.)

Hva er et godt eksempel på en substantivfrase?

Eksempler på substantivfrase som emne: Det gule huset er til salgs. Den glinsende snøen dekket feltet. Eksempler på substantivfrase som direkte objekt: Jeg vil ha et skateboard. Bør vi kjøpe det gule huset?

Hva er substantivfrase gi 2 eksempler?

Navnfraser er grupper av ord som fungerer som substantiv. Vanligvis fungerer de som subjekter, objekter eller preposisjonsobjekter i en setning.

Eksempler på enkle substantivfraser inkluderer:

  • den lille gutten.
  • den glade valpen.
  • bygningen på hjørnet.
  • den skarpe blyanten.
  • din religion.