Logo no.boatexistence.com

Hvem sendes eyfs-profildataene til?

Innholdsfortegnelse:

Hvem sendes eyfs-profildataene til?
Hvem sendes eyfs-profildataene til?

Video: Hvem sendes eyfs-profildataene til?

Video: Hvem sendes eyfs-profildataene til?
Video: Understanding and Troubleshooting DNS in Active Directory 2024, Kan
Anonim

I 2021 er ikke EYFS-profilen obligatorisk. Utøvere bør gjøre sitt beste for å fullføre den og gi informasjonen til år 1 lærere og foreldre, hvis dette er mulig. Skoler som fullfører EYFS-profilen vil ikke være underlagt lovpålagt ekstern moderering.

Hvor er EYFS-profildataene sendt til?

Den lovpålagte innsamlingen krever ikke at EYFSP-resultater sendes inn for ufinansierte barn. EYFS-profildata skal sendes til den lokale myndighetens utdannings- og informasjonsteam innen dato TBC.

Når skal Eyfs-profilen sendes inn?

Som i et vanlig år, må skoler og andre tidlige årstilbydere «fylle ut EYFS-profilen for hvert barn som vil være 5 år gammelt på, eller før 31. august 2021”, heter det i veiledningen. Fristen for innsending av data til lokale myndigheter neste år er fredag 25. juni.

Hvem fullfører Eyfs-profilen?

Lærerne må fylle ut en EYFS-profil for hvert barn. Vurderingen må finne sted i sommerhalvåret i det studieåret et barn fyller 5 år – for hvert studieår vil en frist senest siste uke i juni bli spesifisert i EYFS profilhåndbok.

Hvem søker Eyfs til?

The Early Years Foundation Stage (EYFS) setter standarder for læring, utvikling og omsorg for barn fra fødsel til 5 år Alle skoler og Ofsted-registrerte tidlige årstilbydere må følg EYFS, inkludert barnevakter, førskoler, barnehager og skolemottaksklasser.

Anbefalt: