Logo no.boatexistence.com

Stinker papirfabrikker?

Innholdsfortegnelse:

Stinker papirfabrikker?
Stinker papirfabrikker?

Video: Stinker papirfabrikker?

Video: Stinker papirfabrikker?
Video: Stinker - Demo 2021 FULL DEMO (Crust Punk) 2024, April
Anonim

Papirfabrikker kan til tider produsere svært ubehagelige lukter. Den karakteristiske lukten av svovel, som ligner på råtne egg, er karakteristisk for mange industrielle prosesser, inkludert kraftmassefabrikkprosessen som brukes til fremstilling av papir.

Er det trygt å bo i nærheten av en papirfabrikk?

“Forurensningen fra møllene er så ille at folk som bor i nærheten kan lukte det og kan bli syke av røyken, og langtidseffektene av eksponering på helsen kan være enda mer seriøs. Denne avgjørelsen vil endelig bringe litt lettelse for lokalsamfunn ved å kreve at EPA gjør jobben sin og begrenser ukontrollert giftig forurensning.»

Hvorfor lukter papirfabrikken så vondt?

De stinkende kjemikaliene er reduserte sulfider, ammoniakk og andre organiske forbindelserI tillegg til kraftmassefabrikker kan lukt komme fra sulfittmassefabrikker, avløpsrenseanlegg og deponier. Hver av disse kildene har sin egen distinkte lukt. Sulfittmøller avgir svoveldioksid (SO2) som har en sterk, kvelende lukt.

Er papirfabrikker giftige?

Ubehandlet masse- og papirfabrikk avløp er svært giftig for de fleste vannlevende liv. … Tilstrekkelig behandling kan gjøre avløpet i hovedsak ugiftig mye av tiden; behandlingsprosesser som brukes av de fleste fabrikker reduserer imidlertid toksisiteten, men eliminerer den ikke.

Hva er den mest stinkende lukten noensinne?

Verste lukter på jorden

  • Surströmming. Denne svenske delikatessen betyr bokstavelig t alt "sursild". …
  • Durian. Durian er en frukt hjemmehørende i Sørøst-Asia, med en lukt som har blitt beskrevet som terpentin, råtten løk og kloakk. …
  • Nattō. …
  • Skunk. …
  • Hákarl.

Anbefalt: