Logo no.boatexistence.com

Bør du alltid balansere dekk når du roterer?

Innholdsfortegnelse:

Bør du alltid balansere dekk når du roterer?
Bør du alltid balansere dekk når du roterer?

Video: Bør du alltid balansere dekk når du roterer?

Video: Bør du alltid balansere dekk når du roterer?
Video: You NEED to rotate your tires. HOW & WHY 2024, Kan
Anonim

Det er ikke helt nødvendig å balansere dekk når de roterer, men det er en god idé å gjøre det. Når den utføres av en butikk, er balanseringsprosedyren billig, så den er vanligvis sammenkoblet med rotasjonen. Hvis du gjør en turnusjobb selv, er det opp til deg om du også vil balansere.

Hva skjer hvis du roterer dekkene uten å balansere?

TOM: Rotering av dekkene påvirker ikke balansen, fordi du flytter bare dekkene--felger og alt--fra ett sted på bilen til et annet.

Hvor ofte bør du rotere og balansere dekk?

I gjennomsnitt bør dekkene balanseres og roteres minst hver sjette månedSiden dekkene er de delene av bilen din som er mest utsatt for veier, vil de alltid lide maksimal slitasje. Gjennom rotasjon og balansering kan du imidlertid sikre at bilens dekk varer lenge.

Trenger du virkelig å balansere dekkene?

Hjulene dine trenger regelmessig balansering

Hjulbalansering er ikke valgfritt; det er nødvendig … Hjulene dine er en sammenstilling med mange deler. Dekkprodusenter balanserer dekk under produksjonsprosessen, men balanseringen må finjusteres når dekkene er plassert på hjulene. Som sådan er balansering av hjulmontering ikke valgfritt.

Er det ille å ikke balansere dekk?

Ubalanserte bildekk kan forårsake skade på forskjellige deler av kjøretøyet ditt. For eksempel, kjøring med dekk som ikke er riktig balansert gir unødig belastning på støt, lagre og hjulmontering. Økte drivstoffkostnader Å kjøre på dekk i ubalanse kan føre til at drivstoffkostnadene dine øker.

Anbefalt: