Logo no.boatexistence.com

Hva er forskjellen mellom hengende vegg og fotvegg?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom hengende vegg og fotvegg?
Hva er forskjellen mellom hengende vegg og fotvegg?

Video: Hva er forskjellen mellom hengende vegg og fotvegg?

Video: Hva er forskjellen mellom hengende vegg og fotvegg?
Video: Агата Кристи Аудиокниги - Небесное Знамение - Книги Детективы Онлайн Слушать - Аудиокнига Для Сна 2024, Kan
Anonim

Den hengende veggen er steinblokken over bruddlinjen. … Fotmuren er steinblokken under forkastningslinjen. Du kan gå på den som om den var etasjen under deg.

Hva er forskjellen mellom en hengende vegg og en footwall-quizlet?

Fotveggen er steinblokken som ligger under forkastningen. Den hengende veggen er steinblokken som sitter over forkastningen.

Hva er hengende vegg og fotvegg i feil?

Når steiner glir forbi hverandre i forkastning, den øvre eller overliggende blokken langs forkastningsplanet kallesden hengende veggen, eller hodeveggen; blokken under kalles fotveggen.… Forkastningen er retningen til skjæringslinjen mellom forkastningsplanet og jordens overflate.

Beveger den hengende veggen eller fotveggen seg?

Ved omvendte feil, den hengende veggen beveger seg oppover i forhold til fotveggen Denne bevegelsen kan bestemmes ved å spore forskyvningen av sengene i en vertikal bevegelse i et blokkdiagram. I kartvisning vil de hengende veggbergartene være eldre enn fotveggsbergartene, på grunn av erosjon av den oppløftede siden (Figur 15).

Hva er forskjellen mellom normale feil og omvendte feil?

En normal feil er en der den hengende veggen har blitt nedtrykket i forhold til fotveggen. En omvendt feil er en der den hengende veggen er hevet i forhold til fotveggen.

Anbefalt: