Hva betyr schweizer reneke?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr schweizer reneke?
Hva betyr schweizer reneke?

Video: Hva betyr schweizer reneke?

Video: Hva betyr schweizer reneke?
Video: Швейцарский рёсти - оригинальный рецепт 2024, Oktober
Anonim

Schweizer-Reneke, noen ganger referert til som Schweizer, er en by i Nordvest-provinsen i Sør-Afrika. Det er det administrative senteret til Mamusa lokale kommune. Det blir ofte referert til som SR og Sunflowers City.

Hva er meningen med Schweizer-Reneke?

Byen ble oppk alt etter Capt C. A. Schweizer og feltkornet C. M. Reneke, som begge døde i kampen mot Korannaene. Navnet på byen gjenspeiler dermed den hvite historien til området, der afrikanere trakk inn i innlandet, konfronterte urbefolkningen og gjennom kamp tok deres land.

Er Schweizer-Reneke en landlig eller urban bygd?

Demografi. I følge folketellingen for 2001 har selve byen Schweizer-Reneke en befolkning på 2.601, mens den tilstøtende bydelen Ipelegeng har en befolkning på 30.053, noe som gir urban area en total befolkning på 32 654.

Når ble Schweizer-Reneke bygget?

Schweizer-Reneke er en bondeby som ligger i Bophirima-regionen i Nordvest-provinsen, Sør-Afrika. Byen ble grunnlagt i 1888 og ligger ved bredden av Harts River.

Hvilke byer faller inn under North West?

Potchefstroom og Klerksdorp er de største byene i provinsen. Andre hovedbyer er Brits, Rustenburg, Klerksdorp og Lichtenburg. Mest økonomisk aktivitet er konsentrert i den sørlige regionen mellom Potchefstroom og Klerksdorp, samt Rustenburg og den østlige regionen.

Anbefalt: