Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er dikalsiumfosfat i kosttilskudd?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er dikalsiumfosfat i kosttilskudd?
Hvorfor er dikalsiumfosfat i kosttilskudd?

Video: Hvorfor er dikalsiumfosfat i kosttilskudd?

Video: Hvorfor er dikalsiumfosfat i kosttilskudd?
Video: What is Dicalcium Phosphate 2024, Kan
Anonim

Dicalcium phosphate hjelper med å kurere infertilitet forårsaket på grunn av mangel på mineraler i kosten for å redusere perioden mellom kalvinger. Det hjelper til med å opprettholde kalsium i kroppen, øker melkeproduksjonen, forbedrer fiberfordøyelsen og forbedrer motstanden for å forhindre vomsykdommer og andre sykdommer som mastitt.

Hva gjør dikalsiumfosfat med kroppen din?

Noen forskning viser at tilskudd med kaliumtilskudd som også inneholder kalsium (som trikalsiumfosfat eller dikalsiumfosfat) kan hjelpe til å opprettholde sterke bein og redusere risikoen for osteoporose.

Er dikalsiumfosfat usunt?

En helserisiko ved trikalsiumfosfat er å ta for mye og utvikle hyperkalsemi. Oftest er symptomene på høye kalsiumnivåer milde, men nødsituasjoner oppstår, selv om dette er sjeldent.

Er dikalsiumfosfat trygt for konsum?

Flere studier av trikalsiumfosfat har vist at det er trygt for både mennesker og dyr. Disse studiene har konkludert med at kalsiumfosfater kan hjelpe til med bein- og mineralregenerering.

Er dicalcium trygt?

Sikkerhetsinformasjon: Food and Drug Administration (FDA) inkluderer kalsiumfosfat (mono-, di- og tribasisk) på sin liste over matstoffer som anses som generelt anerkjent som trygge (GRAS). Kalsiumfosfat (mono-, di- og tribasisk) er også godkjent for bruk i reseptfrie (OTC) syrenøytraliserende legemidler.

Anbefalt: