Logo no.boatexistence.com

Er det mulig å degradere fra plat til gull?

Innholdsfortegnelse:

Er det mulig å degradere fra plat til gull?
Er det mulig å degradere fra plat til gull?

Video: Er det mulig å degradere fra plat til gull?

Video: Er det mulig å degradere fra plat til gull?
Video: Gold Plated Plastic Toys - Plating on Plastic 2024, Juli
Anonim

Å bli degradert fra gull til sølv eller fra plat til gull – eller en hvilken som helst LoL-degradering – er noe du vil unngå. … Du kan bare degraderes etter at du har spilt et spill og tapt Bare når LP-en din når 0 (eller lavere), og MMR-en din er lav nok, og du taper et spill, vil du bli degradert.

Kan du bli degradert fra plat til gull?

Ja, du kan. Det er ganske vanskelig å gjøre sammenlignet med å falle mellom divisjoner, men hvis du går til 0 LP på plat 5, og taper et stort antall kamper, vil du bli degradert tilbake til gull.

Kan du falle fra platina til gull LoL?

Så hvis du er i Platinum V, for eksempel, vil du ikke falle til Gold I i en kort periode. Dette skjoldet kan imidlertid utløpe - og det er det "Demotion Shield Expiring" betyr. Hvis du taper de neste kampene dine rett etter å ha blitt rykket opp, er det stor sjanse for at du ender opp med å falle en divisjon eller lag.

Kan du derankere fra plat til Gold League?

@Mehoyminoyyyyy Du kan ikke derankere. De gjorde det umulig. Du kan gå fra gull 3 til gull 4, men ikke gull 4 til sølv 1.

Kan jeg forfalle av Plat?

Platinum, Diamond, Master og Challenger er alle gjenstand for forfall. I Platinum and Diamond, etter 28 dager med inaktivitet i hvilken som helst rangert kø, vil du begynne å tape LP basert på ditt nåværende nivå. Hver syvende dag etter det, vil du miste LP til du spiller en kamp i den køen.

Anbefalt: