Logo no.boatexistence.com

Hva sier Bibelen om kremering av et lik?

Innholdsfortegnelse:

Hva sier Bibelen om kremering av et lik?
Hva sier Bibelen om kremering av et lik?

Video: Hva sier Bibelen om kremering av et lik?

Video: Hva sier Bibelen om kremering av et lik?
Video: What Does The Bible Say About Cremation? 2024, Juli
Anonim

Bibelen verken favoriserer eller forbyr prosessen med kremasjon. … Dessuten er det individer som ikke bryr seg om begravelse så vel som kremering fordi det er den åndelige kroppen som får komme inn i himmelen, ikke den fysiske kroppen. 1 Korinterbrev 15:35-55 «Det er på samme måte med de dødes oppstandelse.

Er det synd å bli kremert?

A: I Bibelen er kremasjon ikke stemplet som en syndig praksis. … Det korte svaret på spørsmålet ditt ser ut til å være nei, kremering er ikke en synd Når det er sagt, forklarer de bibelske registreringene av begravelser at Guds folk ble lagt til hvile i graver; vanligvis en hugget stein av noe slag med en steinforsegling.

Er det mot kristendommen å kremere?

De fleste kristne kirker er enige om at når kremasjon velges, bør kremasjonene behandles med samme verdighet og respekt som det ville vært gitt i en tradisjonell begravelse. … Men ikke alle kristne er enige i at kremasjon er et akseptabelt alternativ til begravelse.

Føler kroppen smerte under kremering?

Når noen dør, føler de ikke ting lenger, så de føler ingen smerte i det hele tatt” Hvis de spør hva kremasjon betyr, kan du forklare at de blir satt i et veldig varmt rom hvor kroppen blir omgjort til myk aske – og igjen, understreke at det er en fredelig, smertefri prosess.

Hva sier Bibelen om askespredning?

I følge Bibelen vil Gud ta seg av hver avdøde, uavhengig av omstendighetene i deres begravelse. … Hvis du bestemmer deg for å kremere og spre aske, er det ingenting i Bibelen som forbyr deg fra å gjøre det. Det er et spørsmål om personlig preferanse.

Anbefalt: