Logo no.boatexistence.com

Kan ubehagelige sko forårsake ryggsmerter?

Innholdsfortegnelse:

Kan ubehagelige sko forårsake ryggsmerter?
Kan ubehagelige sko forårsake ryggsmerter?

Video: Kan ubehagelige sko forårsake ryggsmerter?

Video: Kan ubehagelige sko forårsake ryggsmerter?
Video: Лучшая еда для очищения сосудов от БЛЯШЕК! 2024, Juli
Anonim

Selv om det er utallige ting som kan forverre ryggsmerter (dårlig holdning, muskelspasmer eller en rekke medisinske årsaker for å nevne noen), kan noe så dagligdags som skovalget ditt virkelig påvirke ryggen din. Studier tyder på at ustabile sko-lignende flip-flops-kan føre til korsryggsmerter

Kan sko gi deg ryggsmerter?

Når skoene dine ikke gir den typen støtte føttene dine trenger, resultatet kan være ryggsmerter. Selv om sko som ikke er riktig tilpasset kan forårsake ryggsmerter, er høye hæler uten tvil den største synderen.

Hva slags sko er best for ryggsmerter?

Ortopediske sko er sko som hjelper smertelindring. For ryggsmerter er dette følgende alternativer: Rocker-såler (inkludert Joya eller Skechers), sportssko (som løpesko eller tennissko med polstrede såler), sandaler med tårom og støtte som Birkenstocks og mer.

Hva er de verste skoene for føttene dine?

Curry sier at de verste skotypene for føttene dine inkluderer:

  • Høye hæler. Tre til fire-tommers hæler endrer justeringen av kroppen din, noe som legger ekstra belastning på bena, hoftene og ryggen. …
  • Tå med spisse sko, spesielt høye hæler, som knirker sammen tærne. …
  • Flip flops. …
  • Ballettleiligheter. …
  • Fleksible sko.

Er Crocs bra for korsryggsmerter?

” Crocs er myke, noe som får folk til å føle seg bedre,” sier Dr. Frank Cobarrubia, en fotterapeut i Bend. – De som vanligvis hevder at ryggsmerter er redusert, står hele dagen.” Han sammenligner fordelene med Crocs med fordelene med gummierte matter som ofte brukes i arbeidsområder der folk står i lange perioder.

Anbefalt: