Logo no.boatexistence.com

Hvilken sivilisasjon ble påvirket av toltecene?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken sivilisasjon ble påvirket av toltecene?
Hvilken sivilisasjon ble påvirket av toltecene?

Video: Hvilken sivilisasjon ble påvirket av toltecene?

Video: Hvilken sivilisasjon ble påvirket av toltecene?
Video: Who were the Toltecs? A Quick Look at the Toltecs in Mythology and History 2024, Kan
Anonim

I dag huskes Toltekerne mest for deres innflytelse på andre mesoamerikanske sivilisasjoner, inkludert aztekerne. Av alle de tidlige mesoamerikanske sivilisasjonene, som Olmec og Teotihuacan, hadde Toltec den mest betydelige innvirkningen på aztekerne.

Hva var Toltec-sivilisasjonen kjent for?

Toltekernes fremkomst markerte fremveksten av militarisme i Meso-Amerika. De ble også kjent som byggherrer og håndverkere og har blitt kreditert for skapelsen av fine metallverk, monumentale portikoer, slangesøyler, gigantiske statuer, utskårne fanebærere av mennesker og dyr og særegne liggende Chac Mool-figurer.

Hvilken sivilisasjon påvirket aztekerne i stor grad?

Som et resultat har historikere identifisert flere forskjellige mesoamerikanske samfunn som de tror påvirker det aztekiske folket når det gjelder deres politiske, økonomiske og religiøse praksis. Disse inkluderer: Olmec, Toltec og Teotihuacan.

Hvordan ble aztekerne påvirket av andre sivilisasjoner?

Aztekerne var de siste av disse store kulturene som slo seg ned der, og som et resultat ble de sterkt påvirket av de allerede etablerte gruppene for å integrere seg i området, adopterte de morsmålet Nahuatl, og kopierte kunstneriske stiler og teknikker fra andre mesoamerikanske kulturer.

Hvordan forandret aztekerne verden?

Aztekerne var en fremtredende innflytelse på verden vi lever i i dag. … Med sine rettsstrukturer og dommere hadde aztekerne et utrolig sofistikert rettssystem Dette demonstreres i deres utallige lover mot tyveri, drap og vandalisering – de hadde også lover som håndhevet måtehold blant innbyggerne.

Anbefalt: