Logo no.boatexistence.com

Hvem er bedre bind eller tamponger?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er bedre bind eller tamponger?
Hvem er bedre bind eller tamponger?

Video: Hvem er bedre bind eller tamponger?

Video: Hvem er bedre bind eller tamponger?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Tamponger er sylindriske innlegg som går inn i skjeden din, mens puter er absorberende fôr designet for å feste seg til undertøyet ditt. Tamponger er et godt alternativ fordi de er små, nesten usynlige og svømmesikre – men de kan være vanskelige å sette inn og kan medføre risiko for vaginal irritasjon eller toksisk sjokksyndrom.

Er tamponger renere enn bind?

De fleste kvinner har en tendens til å finne tamponger mer behagelige å ha på enn bind Ved å bruke tamponger kan kvinner holde seg mer aktive uten å være bekymret for at de "faller" ut av plass. De fleste kvinner føler at bruk av tamponger får dem til å føle seg renere. … Pads er rotete og kan lukte stygt hvis de brukes for lenge.

Kan en 12-åring bruke tampong?

Kan en 12-åring bruke tampong? Det korte svaret? … Tamponger er helt trygge å bruke, og barn helt ned til 10 år kan bruke dem hvis de er komfortable med å bruke dem. Faktisk kan mange tweens og tenåringer til og med ønske å begynne med tamponger, spesielt hvis de er aktive i sport eller andre aktiviteter.

Gjør tamponger vondt hvis jeg er jomfru?

Når det kommer til tenåringer og bruk av tamponger, er det mange spørsmål og misoppfatninger. Noen ganger kan både foreldre og tenåringer lure på om tamponger vil ha en innvirkning på jomfrudommen. Å bruke en tampong har ingen innvirkning på om ikke noen er jomfru.

Får tamponger miste jomfrudommen din?

Enhver jente som har mensen kan bruke tampong. Tamponger fungerer like bra for jenter som er jomfruer som de gjør for jenter som har hatt sex. Og selv om bruk av tampong av og til kan føre til at en jentes jomfruhinne strekker seg eller rives, fører det ikke til at en jente mister jomfrudommen(Bare sex kan gjøre det.)

Anbefalt: