Logo no.boatexistence.com

Hvordan kom argonautene forbi symplegadene?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kom argonautene forbi symplegadene?
Hvordan kom argonautene forbi symplegadene?

Video: Hvordan kom argonautene forbi symplegadene?

Video: Hvordan kom argonautene forbi symplegadene?
Video: Любляна, Словения: Город драконов | Что посмотреть и чем заняться за день 2024, Juli
Anonim

…hvordan passere gjennom Symplegades, eller cyaneiske steiner - to klipper som beveget seg på basene deres og knuste det som helst ville passere. Etter hans råd sendte Jason frem en due som ble skadet mellom steinene, men takket være Athena slapp Argo gjennom mens steinene spratt tilbake.

Hvordan kommer argonautene gjennom Symplegades?

Argonautene rodde mektig for å komme seg gjennom og mistet bare en del av akterpynten. Etter det sluttet Symplegades å bevege seg permanent.

Hvordan rådet Phineas argonautene til å passere gjennom Clashing Rocks?

The Clashing Rocks

Da de kom dit, gjorde Argonautene som Phineus hadde instruert og sendte en due for å fly mellom steineneDe så for å se hva som ville skje med fuglen, siden Phineus hadde fort alt dem at hvis fuglen overlevde, hadde de en sjanse til å komme seg gjennom.

Hva vet du om argonauter som var de og hvordan de fullførte reisen?

Argonaut, i gresk legende, en hvilken som helst av et band på 50 helter som dro med Jason i skipet Argo for å hente det gyldne skinn Men før ofringen dukket Nephele opp for Phrixus, med en vær med gullull som han og søsteren Helle forsøkte å rømme over havet på. …

Hvor er Symplegades plassert?

Symplegadene har blitt identifisert som en øy på europeisk side og et grunt rev på den asiatiske siden av Bosporos som deler Istanbul.

Anbefalt: