Logo no.boatexistence.com

Hva er viatical-selskaper?

Innholdsfortegnelse:

Hva er viatical-selskaper?
Hva er viatical-selskaper?

Video: Hva er viatical-selskaper?

Video: Hva er viatical-selskaper?
Video: What Is a Life Settlement or Viatical?: Insurance Investment 2024, Kan
Anonim

Det betyr at Viatical-selskaper er for profit-organisasjoner som kjøper livsforsikringer som forsikrer dødssyke mennesker Viatical-oppgjørsselskaper er til fordel for poliseselgeren, som vanligvis er den samme personen som den forsikrede, ved å gi kontanter umiddelbart før forsikrede dør.

Hva er et viatical-selskap?

I hovedsak kjøper viatical selskaper og livsoppgjørsleverandører livsforsikringer til personer med livstruende sykdommer til en rimelig pris De gir deg et engangsoppgjør, vanligvis i form for kontant betaling i bytte mot livsforsikringen din.

Hva er en Viator i forsikring?

'Viator' betyr eieren av en livsforsikring som forsikrer livet til en person som har en katastrofal eller livstruende sykdom eller tilstand, som inngår en avtale som det viatiske oppgjørsselskapet vil betale kompensasjon eller noe av verdi, hvilken kompensasjon eller verdi er mindre enn forventet …

Hvordan fungerer Viaticals?

Et viatisk oppgjør lar deg investere i en annen persons livsforsikring. Med et viatisk oppgjør kjøper du polisen (eller deler av den) til en pris som er mindre enn dødsfordelen for polisen. Når selgeren dør, innkrever du dødsfallsstønaden.

Hva er et viatical oppgjørsselskap?

Tilbyderen av viatical oppgjør, eller "viatical leverandør," er et selskap eller enkeltperson som kjøper forsikringen fra forsikringstaker. Viatical-leverandøren kan selge begunstigelses- og eierrettigheter til investorer.

Anbefalt: