Logo no.boatexistence.com

Døde Zevs den sta husky?

Innholdsfortegnelse:

Døde Zevs den sta husky?
Døde Zevs den sta husky?

Video: Døde Zevs den sta husky?

Video: Døde Zevs den sta husky?
Video: Watch this very stubborn husky demand a water bowl refill 2024, Kan
Anonim

Zeus kom fra en Siberian Husky-redningsaksjon i Illinois. Zeus møtte Bailey (den andre hunden vår) og gjorde det veldig bra hjemme hos oss før Baileys død. Zevs var et passende navn for ham siden han var guden til Stone Oaks. … Zeus døde i Dinas fang på vei til veterinæren kort tid etter

Er Zevs den sta huskyen?

Huskyen Zeus er kjent for sine sta og egenrådige måter. Zevs elsker å registrere stemmeklagene sine så heftig at han til og med sutrer over ting han liker! Enten det er å gå en tur, en ny seng eller en tur i bilen, har Zeus et par ting å si om saken.

Hvor gammel var huskyen Zevs da han døde?

Han var 5. Zevs, verdens høyeste hund, er ikke lenger. Grand Danois eier, Kevin Doorlag, fort alte Kalamazoo Gazette at Zevs døde forrige uke av alderdom.

Når ble Zevs den sta husky født?

Zeus ( 14. mai 2009 - 20. november 2020) var en Siberian Husky som var veldig sta og ikke likte mye. En av de første virale videoene hans var da han en gang nektet å gå på tur fordi han ville leke i badekaret.

Er Huskies de mest sta?

Av alle hunderaser er huskyer kjent for å være en av de mest sta. De liker å leve livet på sine egne premisser, og de bruker rasens klassiske hyl for å sørge for at tankene deres ikke kan ignoreres.

Anbefalt: