Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre rypesypress eller seymour?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre rypesypress eller seymour?
Hvilken er bedre rypesypress eller seymour?

Video: Hvilken er bedre rypesypress eller seymour?

Video: Hvilken er bedre rypesypress eller seymour?
Video: Hvilken er bedre? Klepp eller Sandnes? 2024, Juli
Anonim

Seymour og Grouse er begge ganske små, mens Cypress er en del større i både vert og område. Seymour har rykte på seg for å være den vennligste, mest 'lokale' av de tre, og gjør definitivt mest mulig innsats med sine parker; hvis du er en parkape, er Seymour bakken for deg.

Hvilken er bedre rype eller sypress?

Cypress har størst høyde og lengste løyper. Den har også flest heiser, så du har flere muligheter i terrenget. Jeg liker skikjøringen bedre på Cypress. Ryper er ganske bratt og utfordrende, så hvis du er en nybegynner eller til og med lavere middels skiløper, kan du oppleve at løypene er skremmende.

Er Cypress bra for nybegynnere?

Betraktes ofte som den "største" av North Shore-fjellene, Cypress er faktisk flott for nybegynnere. Til å begynne med adresserer de alle tre nybegynnerfryktene (ferdigheter, utstyr og pris) i én pakke.

Er Seymour bra for nybegynnere?

Nybegynnere kan gå på ski hele skianlegget på Mount Seymour. Lette bakker fører ned fra det høyeste punktet i skianlegget til basestasjonen. For de første kurvene er det to dekkede flyttevognene tilgjengelig i Goldie Meadows læringsområde ved baseområdet.

Hvilket North Shore Mountain er best for skigåing?

Cypress Mountain er Vancouvers eneste store fjellopplevelse, med flest løyper og flest heiser av alle North Shore Mountains. Det er løyper for skiløpere og boardere fra nybegynner til ekspert. Cypress Mountain er også hjemsted for Canadas mest populære langrennområde.

Anbefalt: