Logo no.boatexistence.com

Kan raffinert kokosolje brukes på huden?

Innholdsfortegnelse:

Kan raffinert kokosolje brukes på huden?
Kan raffinert kokosolje brukes på huden?

Video: Kan raffinert kokosolje brukes på huden?

Video: Kan raffinert kokosolje brukes på huden?
Video: Нанесите кокосовое масло на собаку, чтобы избавиться от блох и проблем с кожей 2024, Kan
Anonim

På grunn av sin milde smak og høye røykepunkt, er raffinert kokosolje et bedre valg for baking og matlaging. Imidlertid kan minim alt behandlet uraffinert kokosnøttolje være bedre for hud- og hårpleie, samt visse kostholdspreferanser.

Bør jeg bruke raffinert eller uraffinert kokosolje på huden min?

Økologisk, uraffinert kokosolje er den beste kokosolje for hudpleie fordi den inneholder alle de naturlig forekommende fytonæringsstoffene og polyfenolene. … Hvis du er begrenset av økonomi, alternativer eller ikke tåler lukten av kokosolje, bruk en organisk raffinert kokosolje.

Tetter raffinert kokosolje porene?

Kokosolje er svært comedogenic, noe som betyr at den kan tette porene. Følgelig kan det faktisk gjøre akne verre for noen mennesker (22). Når den påføres huden, kan kokosnøttolje tette porene og gjøre akne verre. Det anbefales ikke for de med veldig fet hud.

Er raffinert kokosolje bra for tørr hud?

Kokosolje kan ha mange potensielle fordeler for huden. Forskning tyder på at det har anti-inflammatoriske, antibakterielle og antivirale egenskaper. Kokosolje er også veldig fuktighetsgivende for tørr hud. En person kan påføre kokosnøttolje direkte på huden.

Kan jeg bruke raffinert olje i ansiktet?

Når skal du bruke uraffinerte og raffinerte ingredienserDu kan gjerne bruke hovedsakelig uraffinerte oljer og smør til ansiktsprodukter, for å lage de mest kraftfulle og effektive produktene. Raffinerte oljer og smør er gode ingredienser eller baser for kroppspleieprodukter, siden de ofte er rimeligere enn uraffinerte.

Anbefalt: