Logo no.boatexistence.com

Hva er Marcoux sin bekymring for lederansvar?

Innholdsfortegnelse:

Hva er Marcoux sin bekymring for lederansvar?
Hva er Marcoux sin bekymring for lederansvar?

Video: Hva er Marcoux sin bekymring for lederansvar?

Video: Hva er Marcoux sin bekymring for lederansvar?
Video: Moral Impartiality in Business Part 1 | One on One with Alexei Marcoux 2024, Kan
Anonim

Hva er Marcouxs bekymring for "lederansvar"? Ledere som må ta hensyn til alle interessenter kan skjule egennyttig atferd.

Hva er polstjerneargumentet?

ansvar er polestar-argumentet, som ganske enkelt sier at hvis lederen handler på en mote som tar sikte på å maksimere fortjenesten, så vil det være best for alleMed andre ord, hvis. Administrerende direktør handler som om de hadde lovet aksjonærene at de ville gjøre det, det ville det være. det mest fordelaktige for selskapet.

Hvorfor tror Dowie at Fords nytte-kostnadsanalyse er et moralsk problem?

Hvorfor mener Dowie at Fords nytte-kostnadsanalyse er et moralsk problem? Det setter en dollarverdi på menneskeliv. Ford var ikke klar over faren ved Pintos drivstofftank. Hvem brakte kostnad-nytte-analysen til denne regjeringen?

Hva er polestar-argumentet som beskrevet av stein?

Stone: Hva er polstjerneargumentet? hvis lederne opptrer på en slik måte at de maksimerer fortjenesten- hvis de opptrer som om de hadde lovet aksjonærene at de ville gjøre det- da vil det være best for oss alle.

Hva er de tre viktige grensene for hva loven kan gjøre diskutert av Christopher Stone?

Spørsmål: Spørsmål 39 1 pkt. En av de tre viktige "grensene for hva loven kan gjøre" diskutert av Christopher Stone (kapittel 5) er: lover vedtas for tidlig, før det er noen reelt problem å bekymre seg for forbrukere vil ikke ha ytterligere juridisk regulering å utforme effektive reguleringer er vanskelig regulatorer er …

Anbefalt: