Hvor selge aksjesertifikater uten megler?

Innholdsfortegnelse:

Hvor selge aksjesertifikater uten megler?
Hvor selge aksjesertifikater uten megler?

Video: Hvor selge aksjesertifikater uten megler?

Video: Hvor selge aksjesertifikater uten megler?
Video: Голые короткие замыкания и FTD — глубокое погружение 2024, Oktober
Anonim

Selg aksjer til overføringsagenter En måte å unngå en megler på er å kontakte investor relations-avdelingen til selskapet hvis aksjer du eier og identifisere selskapets overføringsagent. Du kan selge aksjene dine direkte til overføringsagenten.

Hvordan finner jeg verdien av gamle aksjesertifikater?

Finn ut samleverdien til sertifikatet ditt hvis det ikke lenger har lagerverdi. En aksje kan ha verdi basert på hvem som signerte den, historisk interesse eller graveringen. Denne verdien kan finnes ved å kontakte forhandlere, undersøke biblioteker eller søke i oppføringer på eBay.

Hvordan selger jeg mine gamle aksjesertifikater?

Hvis du er i besittelse av gamle aksjesertifikater, har du noen få muligheter for å selge dem. Du kan innløse dem gjennom overføringsagenten til selskapet som aksjen eies med. Eller du kan jobbe med en megler for å selge aksjen.

Hvordan selger jeg OTC-aksjesertifikater?

Generelt selger du en OTC-aksje på samme måte som alle andre, i mange tilfeller gjennom en nettmegler, som Charles Schwab, TD Ameritrade eller Scottrade.

Hva gjør jeg med gamle aksjebrev?

For å dematerialisere aksjene, må de originale sertifikatene overleveres til DP med et skjema for dematerialiseringsforespørsel. Når dokumentene er gransket, oppdaterer DP dematkontoen til den nye innehaveren.

Anbefalt: