Logo no.boatexistence.com

Skal du tåke vandrende jøde?

Innholdsfortegnelse:

Skal du tåke vandrende jøde?
Skal du tåke vandrende jøde?

Video: Skal du tåke vandrende jøde?

Video: Skal du tåke vandrende jøde?
Video: wandering jew 2024, Kan
Anonim

fuktighetskrav Fyll en sprayflaske med romtemperatur vann og tåke den vandrende jøden flere ganger hver uke. Hvis du dyrker den vandrende jøden i en beholder og ikke i en hengende kurv, kan du sette potten på et brett med småstein.

Trenger vandrende jøde dugging?

De elsker varme, tørre områder, så en god måte å motvirke dem på er å holde fuktigheten høy eller tåke den vandrende jødeplanten din.

Hvor ofte bør jeg vanne min vandrende jøde?

Å vanne en vandrende jøde plantet i bakken ligner på å vanne en plante i container. Vann bare når jorden føles tørr, fukt rotsonen til en dybde på ca. 6 tommer, og la deretter jorden tørke før du vanner igjen. Ikke la jorda bli verken vannmettet eller beintørr.

Should I Bottom Water My Wandering Jew?

Vandrende jødeplanter tåler å bli overvannet en gang i blant, men det er best å passe på å ikke la planten sitte for lenge i vann. Du kan også vanne vandrende jødeplanter fra bunnen i stedet for toppen, og på den måten vil de suge opp mye vann.

Hvordan gjør du en vandrende jøde busker?

De fleste fikser en langbenet vandrende jødeplante med leginess ved å knipe av de nye stilkene. Denne metoden fungerer med vanlig leginess. Når du klyper av stilkene, gjengjelder planten ved å utvikle to nye stilker som skaper et busket utseende.

Anbefalt: