Logo no.boatexistence.com

Er livsstil en god merkevare?

Innholdsfortegnelse:

Er livsstil en god merkevare?
Er livsstil en god merkevare?

Video: Er livsstil en god merkevare?

Video: Er livsstil en god merkevare?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Forbrukerrapporter vurderer dessuten LifeStyles Ultra Sensitive-kondomet som et av topp tre kondomer for styrke og pålitelighet. Og ifølge distributører er LifeStyles-kondomer tradisjonelt et av de tre bestselgende kondommerkene på markedet.

Er LifeStyles et godt kondommerke?

LifeStyles Skyn-kondomet passet og føltes langt bedre enn rivalene i testene våre. … Polyisopren har fordelen av å være et trygt alternativ for personer med lateksallergi Etter å ha testet mer enn 30 kondomer, anbefaler vi dette materialet som et overlegent alternativ til naturlig lateks for alle kondombrukere.

Hvem lager livsstilskondomer?

LifeStyles Condoms er et merke med kondomer laget av det tidligere australske selskapet Ansell Limited, tidligere kjent som Pacific Dunlop Limited.

Hva er inkludert i livsstil?

En livsstil gjenspeiler vanligvis en individets holdninger, livsstil, verdier eller verdenssyn. … Livsstil kan inkludere synspunkter på politikk, religion, helse, intimitet og mer. Alle disse aspektene spiller en rolle i å forme noens livsstil.

Hvor lenge er kondomer gode?

Oppbevar kondomer riktig

Kondomer er lett bedervelige. Med riktig oppbevaring forblir mannlige kondomer effektive i tre år til fem år, avhengig av produsenten og i henhold til nasjonale retningslinjer. Kondomer for kvinner har en holdbarhet på fem år.

Anbefalt: