Logo no.boatexistence.com

Kan jeg bruke såpefargemiddel til badebomber?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg bruke såpefargemiddel til badebomber?
Kan jeg bruke såpefargemiddel til badebomber?

Video: Kan jeg bruke såpefargemiddel til badebomber?

Video: Kan jeg bruke såpefargemiddel til badebomber?
Video: Sådan bruges farvestoffer i badebomber + justering af hydrering i batches. 2024, Kan
Anonim

Det er ingen grunn til å bekymre deg for farging av hud eller badekar fordi de er vannløselige. ☑ MYE BRUKT - Vår badebombefarging kan brukes til å lage BADEBOMBER, Cold Process Soaps, SLIME, LEKEDEIG osv. På grunn av vannløseligheten vil flytende såpefarge blø og blekne i MP såpe. Du kan legge til litt glimmer for å løse problemet.

Hva slags fargestoff bruker du til badebomber?

Vi anbefaler vannløselige fargestoffer som hovedfargemiddel for badebomber, boblestenger osv., fordi de oppløses i vann, ikke trenger noen dispergeringsmiddeltilsetning og er svært konsentrert.

Hva er den beste måten å fargelegge en badebombe?

Den enkleste måten å tilføre farge til badebomberne dine er å blande den inn under bombens væskefaseFargestoffet ditt må være vannløselig for at dette skal fungere. Fargestoffer er best for dette, da glimmer og oksider ikke er vannløselige. Du kan hente de fleste fargestoffene i en kunst- og håndverksbutikk eller bestille dem på nettet.

Kan du bruke vanlig konditorfarge for badebomber?

Legg til farge. Hvis du fargelegger badebomber, bruk noen dråper konditorfarge for å oppnå ønsket nyanse. Jeg brukte pastagel konditorfarge som er veldig konsentrert og trengte bare en liten klem for å få nyansene jeg ønsket.

Kan du bruke flytende fargestoff til badebomber?

En av grunnene til at flytende fargestoffer er gode for nybegynnere, er fordi de er vannløselige, så disse fargene er superenkle å blande inn i badebomber enten i væskefasen eller tørr fase. Når du bruker dette settet, legg bare til litt om gangen slik at du ikke overdriver. Fargene er svært pigmenterte.

Anbefalt: