Logo no.boatexistence.com

Forble cobb i limbo?

Innholdsfortegnelse:

Forble cobb i limbo?
Forble cobb i limbo?

Video: Forble cobb i limbo?

Video: Forble cobb i limbo?
Video: The Escape from Limbo, Inception ending, Deja Vu 2024, Kan
Anonim

Ariadne henter Fisher med suksess, Cobb forblir i limbo for å hente Saito, hvis sår også satte ham i lem, men jeg har virkelig ikke tid til å fortelle deg om det i fullt, og teamet går av den 10 timer lange flyturen fra Australia til Los Angeles.

Kom Cobb ut av limbo?

Cobb og Mal klarer å forlate Limbo ved å begå selvmord, antagelig rett inn i den våkne verden. Robert Fischer og Ariadne klarer også å forlate Limbo ved å falle fra en høy balkong, og sparker dem tilbake til det tredje drømmenivået i Inception-drømmen.

Drømte Cobb på slutten av Inception?

Under Inceptions konklusjon gjenforenes Leonardos Cobb med barna sine og snur snurretoppen for å avgjøre om han drømmer. Hvis toppen faller ned, er han våken, hvis den fortsetter å snurre, er han fortsatt i en drøm.

Hvordan havnet Cobb i limbo?

Cobb forklarer til Ariadne at han og Mal, kona hans, havnet i deres verdensbyggende limbo fordi de eksperimenterte med multidrømmer og Cobb presset dem for dypt Han sier at de ble «gamle» sammen og til slutt begikk selvmord på togskinnene for å gå tilbake til virkeligheten.

Kommer Cobb tilbake til virkeligheten i Inception?

På slutten av "Inception" vender Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) endelig hjem til barna sine etter å ha tilbrakt lang tid i drømmeverdenen. Cobb har med seg en liten topp. Hvis toppen fortsetter å snurre, betyr det at han er i en drøm. Hvis den stopper og faller over, betyr det han er tilbake i virkeligheten

Anbefalt: