Logo no.boatexistence.com

Does mr nobody in f9?

Innholdsfortegnelse:

Does mr nobody in f9?
Does mr nobody in f9?

Video: Does mr nobody in f9?

Video: Does mr nobody in f9?
Video: Mr. Nobody send looking for help/ Fast 9 2024, Kan
Anonim

Why Mr. Nobody forfalsket Han Lues død i F9 Han døde tragisk på slutten av The Fast and the Furious: Tokyo Drift/Fast & Furious 6, men fansen fikk til slutt rettferdighet for Han da han kom tilbake, i live og frisk, i F9. Det viser seg at dødsfallet hans var et knep ment å holde ham gjemt med god grunn.

Overlevde Mr Nobody?

Ingen bekreftelse om Mr. Ingens overlevelse eller død er noen gang gitt i nåtid av filmen, men det ville være en stor feil å drepe ham så uhøytidelig - og, med Fast Saga på vei inn i en todelt finale, egentlig jevn i det hele tatt.

Hvordan er Mr Nobody i live?

Den mest sannsynlige forklaringen, så vidt vi vet, er at Jakob forlot Mr Nobody på flyet fordi han hadde det han kom for (Cipher) og kunne komme tilbake for halvparten av Project Aries han var ute etter. Da den krasjet, visste Mr. Nobody at han måtte gjemme seg og stolte på Dom for å redde dagen.

Er Mr Nobody i F9?

Nobody (Kurt Russell), som er fullstendig fraværende fra den nåværende fortellingen i «F9», selv mens regissør Justin Lin og forfatter Daniel Casey bruker retcons for å knytte ham til det mange tidligere hendelser. Og det er veldig forvirrende. Mr.

Dør noen i F9?

Dødsfallet til Jack Toretto ble tatt opp så langt tilbake som den første filmen, med historiebuen til Dom og Jakob som viser hva som egentlig førte til hans død. F9 bekreftet endelig hvordan Jack døde, da det viste seg at han hadde bedt Jakob sabotere racerbilen sin i håp om at han kunne kreve forsikringen på skaden.

Anbefalt: