Logo no.boatexistence.com

Kan millimeterbølgeskannere oppdage kreft?

Innholdsfortegnelse:

Kan millimeterbølgeskannere oppdage kreft?
Kan millimeterbølgeskannere oppdage kreft?

Video: Kan millimeterbølgeskannere oppdage kreft?

Video: Kan millimeterbølgeskannere oppdage kreft?
Video: Can an Airport Scanner Detect a Tumor or Medical Issue? 2024, Kan
Anonim

Kreftceller reflekterte rundt 40 prosent mer kalibrert energi enn sunt vev, og viser at millimeterbølgereflektivitet er en pålitelig markør for kreftvev. "Vi har vist proof-of-concept at denne teknologien kan brukes for raskt å oppdage hudkreft," sa Tavassolian.

Hva kan millimeterbølgeskannere oppdage?

Alle skannerne gjør det samme: oppdage metalliske og ikke-metalliske trusler, inkludert våpen, eksplosiver og andre gjenstander, skjult under lag med klær.

Kan kreft oppdages i flyplassskannere?

Teknologien som brukes i sikkerhetsskannere på flyplasser har potensial til å være et hudkreftdiagnoseverktøy, hevder en forsker. Skannerne bruker såk alt terahertz-stråling ("t-stråler"), som har evnen til å se gjennom menneskelig hud og vev. T-stråler anses som ikke-ioniserende, lik synlig lys.

Er mm-bølgeskannere skadelige?

Krafttettheten for en millimeter-bølgeskanning er mellom 0,00001 og 0,0006 mW/cm2 (Moulder, 2012). Disse skannerne antas å være mindre skadelige for passasjerer fordi de sender ut ikke-ioniserende stråling og antagelig ikke har potensial for kreft som kan forårsake DNA-skade.

Hva oppdager kroppsskannere?

Hva ser kroppsskannere på flyplasser? En skjerm viser en generisk cookie-cutter-lignende kontur av en person og fremhever potensielle trusler. Det er det samme bildet uansett kjønn, høyde eller kroppstype, ifølge Farbstein. Skannerprogramvaren gjenkjenner metalliske og ikke-metalliske gjenstander som skjuler seg under klær

Anbefalt: