Logo no.boatexistence.com

Vet desdemona at hun er i ferd med å dø?

Innholdsfortegnelse:

Vet desdemona at hun er i ferd med å dø?
Vet desdemona at hun er i ferd med å dø?

Video: Vet desdemona at hun er i ferd med å dø?

Video: Vet desdemona at hun er i ferd med å dø?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Kan
Anonim

Desdemona ser ut til å være klar om sin nært forestående skjebne når hun forbereder seg til sengs Hun sier at hvis hun dør før Emilia, bør Emilia bruke et av bryllupsarkene til likkledet sitt. … Desdemona svarer at hun foretrekker å svare dårlige gjerninger med gode gjerninger fremfor med flere dårlige gjerninger. Hun gjør seg klar til sengs.

Hva sier Desdemona før døden?

Hun bekrefter uskylden til elskerinnen sin rett før hun dør og konkluderer: " She lov'd you, cruel Moor" (249).

Visste Desdemona at hun kom til å dø?

Summary: Act IV, scene iii

Desdemona virker klar over hennes nært forestående skjebne når hun forbereder seg til sengs. Hun sier at hvis hun dør før Emilia, bør Emilia bruke et av bryllupsarkene til likkledet sitt. Mens Emilia hjelper elskerinnen sin med å kle av seg, synger Desdemona en sang som heter "Willow" om en kvinne hvis kjærlighet forlot henne.

Hvorfor sier Desdemona at hun tok livet av seg?

Iago beviser at denne scenen er en nøkkelfaktor for suksessen og undergangen til motstanderne Desdemona, Cassio og Othello. Så det er Desdemonas feil at hun lot seg drepe. Fordi hun tror at hun gjør alt perfekt … Iagos sinne i hjertet hans ødela livene til Desdemona, Cassio Othello og Brabantio.

Dør Desdemona en jomfru?

Bloom argumenterer for at Othello og Desdemona aldri har hatt sex- at Desdemona faktisk dør som jomfru … Men Bloom hevder at det som gjør Othellos sjalusi så torturerende er at den eneste måten han kan finne ut av ut om Desdemona faktisk er utro med ham eller ikke er å ha sex med henne. Hvis hun fortsatt er jomfru, har hun vært trofast.

Anbefalt: